Livet i endring, er du der du vil være?

Livet i endring, er du der du vil være?

Det er tidlig i uken, og kanskje passende nok en dag for refleksjoner rundt endringer som skjer i livet. Enkelte er selvvalgte, som for eksempelvis ny jobb, mens andre har jeg ingen kontroll over. For enkelhets skyld vil jeg i denne omgang si litt om den selvvalgte endringen.

Jeg startet i ny jobb forrige uke. Ikke bare en ny jobb, men også noe som vil påvirke forholdet jeg er i. Forhåpentligvis på en positiv måte, men det kommer ikke nødvendigvis av seg selv. Det er noe jeg – og vi – må arbeide for å få til. Jeg har nemlig begynt å jobbe sammen med samboeren min gjennom de siste 15 årene.

Jeg har alltid vært en ganske selvstendig person. Jeg jobber bevisst med å være lyttende, relasjonsorientert og ønsker alltid å lære av andre, men jeg har også en hel masse egne meninger om saker og ting.. Etter å ha arbeidet som daglig leder i det private næringsliv noen år i en ganske selvstendig stilling, er det både spennende og nervepirrende å gå over i noe helt annet. Ikke bare har jeg nye arbeidsoppgaver, men har også fått en sjef – som på toppen av det hele er samboeren min! Vet ikke hvem jeg synes mest synd på – meg selv eller han!

Vi er alle i endring. Verden er i konstant endring. Og endringene skjer raskere, og påvirker hver enkelt av oss hurtigere enn tidligere. Endringer er viktige, men også smertefulle, slitsomme, og av og til noe j….. dritt – men de er der. Stadig skiftende, og ikke alltid oversiktlige og i «rett rekkefølge». Om vi liker det eller ikke – endringer er nødvendige for å gå videre, og å overleve, både samfunnsmessig og i arbeidslivet.

Står du i endringer? Er du i et nytt forhold, eller på tur ut av et gammelt? Har du fått ny jobb, blitt ufrivillig arbeidsløs eller er i utdanning? Har det skjedd noe du ikke har kontroll på selv? Kriser eller sykdom hos deg selv eller i nærmeste familie? Er du forelsket, eller har du mistet følelser for noen? Er du singel og elsker det, – eller hater det? Sliter du med ting som har skjedd tidligere i livet? Sliter du med utfordringer i sex-livet? Høyt arbeidspress, stress og en for travel hverdag?

Trenger du rett og slett noen å snakke med, sortere tanker med, utfordre tankemønstre eller handlingsmønstre med? Ta kontakt for en prøvetime🧡

Klem fra Kjersti

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *