Nye lokaler i Innherredsveien 8!

Nye lokaler i Innherredsveien 8!

En spennende tid går i møte! Mandag 2. november åpnet vi endelig våre nye lokaler i Innherredsveien 8 i Trondheim (nær Solsiden og sentrum).

Velkommen inn!

Her gleder vi oss til å ta i mot akkurat deg! Alle mennesker har behov for noen å snakke med – enten for å løse noen utfordringer, eller rett og slett for selvutvikling og personlig vekst. Relasjonsrådet har tilbud både til single, par og andre type relasjoner. Vi har bred erfaring med veiledning/rådgivning, og kompetanse også innen kink/fetish/BDSM og åpne forhold/polyamori.

Relasjonsrådet har 100 m2 med samtalerom, kursområde og kontor. Spennende og engasjerende kurs for forebygging og videreutvikling av forhold og temaer angående seksuell helse er under utvikling. Følg oss her, samt på sosiale medier som Instagram og Facebook.

Rom for samtaler og refleksjon <3

Interiørmessig er det fortsatt noen små detaljer som gjenstår – men kom gjerne innom for å hilse på. Sende en epost til kjersti@relasjonsrådet.no eller ring 908 20 417 for avtale 😀

Håper å se akkurat deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *