Relasjonsrådet

Hvem er Relasjonsrådet?

Vi som står bak Relasjonsrådet.no heter Kjersti Kleven og Tom Ketil Krogstad. Vi er samboere på 15. året, og tar nå videreutdanning som sexolog og parterapeuter. Dette er noe vi har hatt lyst til lenge, og ser fram til å få enda mer kunnskap på området.

Vi holder til i Trondheim, men gjennomfører også konsultasjoner via en sikker videoløsning eller pr telefon.

Vi har selvsagt taushetsplikt!

Tom Ketil Krogstad:
Jeg har gått livets skole etter gjennomført videregående samfunnsfaglig linje. De siste 20 årene har jeg arbeidet med erotikk og seksualitet gjennom den erotiske medlemsklubben Club4, butikkene Club4 Shop og Erotikk1, Seksuell Helse og ca 10 andre nettsider/infosider som selger erotiske hjelpemidler, og/eller er opplysningssider for interesserte.

Gjennom denne jobben har jeg opparbeidet meg lang erfaring med veiledning og rådgivning. Svært mange mennesker tar kontakt med meg med spørsmål og behov for råd og veiledning rundt sin egen seksualitet og relasjoner de er i.

Jeg møter mennesker i mange forskjellige livssituasjoner, og med alle tenkelige legninger. Jeg har stor interesse for mangfoldet, og har opparbeidet meg en forståelse, fordomsfrihet og aksept som gjør at jeg kan møte hver enkelt med respekt og et genuint ønske om å hjelpe.

Ta gjerne kontakt med meg for spørsmål eller nærmere avtale på tom@relasjonsrådet.no eller mob: 970 66 666.

Kjersti Kleven:
Jeg er utdannet sykepleier, og har en master i kunnskapsledelse. Jeg har gjennom arbeidslivet opparbeidet meg lang erfaring i samtaler, veiledning, coaching og krisehåndtering for enkeltpersoner og på virksomhetsnivå. Jeg tilbyr samtaler og konsultasjoner innen sexologi og par-/relasjonsterapi på dagtid, samt ettermiddag/kveldstid etter avtale.

Jeg har stor interesse for menneskers forskjellighet, og en iboende respekt/nysgjerrighet for alle varianter av legninger, uttrykk og relasjonsmangfold. For meg er det viktig med en viss form for kjemi mellom partene for å få til et godt terapeutisk forhold. Dette krever en gjensidig enighet om at man kan «ombestemme» seg i forhold til valg av terapeut, og at det selvsagt er helt greit.

I tillegg til generell par-/relasjonsterapi og sexologi, har jeg særlig kompetanse på åpne forhold/polyamori, kink/fetish og BDSM.

Ta kontakt med meg for spørsmål eller nærmere avtale på kjersti@relasjonsrådet.no, eller mob: 908 20 417.

Pris:

Vi tilbyr timer og pakkeløsninger til rimelige priser.