Hva skjer i Relasjonsrådet?

Hva skjer i Relasjonsrådet?

Sommeren er på hell. Den har vært både kort og lang, fin og vanskelig på samme tid. Covid19 har påvirket alle i større eller mindre grad, vi i Relasjonsrådet er intet unntak..

Gjennom dette året har vi blitt godt kjent med digitale verktøy som Zoom, Whereby, Google Hangouts og Skype. Og dette er bra – ikke minst fordi vi sparer miljøet, tid til reise og kostnader til reiser og overnatting – men minst like mye fordi vi har lært oss å anvende verktøy som kan komme våre fremtidige klienter (deg og dere?) tilgode. Vi kan følge opp akkurat deg eller dere på en god og trygg måte, selv om vi ikke befinner oss på samme sted fysisk.

Siden tradisjonell sommerferie ikke har vært aktuelt i år, har vi kunnet dykke ned i mye spennende faglitteratur. Det er så utrolig tilfredsstillende å lære seg mer om noe vi finner interessant og spennende! Det er i alle fall helt klart, at kunnskapen vi får, vil kunne være til stor hjelp for mange mennesker – og det er svært motiverende!

Det som også er særs spennende, er at vi etter 15 års samboerskap, studerer, lærer og utvikler oss sammen! Vi oppdager nye sider hos hverandre, og ser gode kvaliteter og styrker hver av oss har i vårt framtidige arbeid.

Og alt dette skjer samtidig med store endringer, både profesjonelt og privat. Begge deler er utfordrende, spennende og bittelitt skummelt… Mer om dette og mer kommer i vår podcast Relasjonsrådet etter hvert. Vi setter stooor pris på om du vil følge oss videre der for å høre om våre personlige erfaringer, tanker og følelser, som vi forsøker å sette i sammenheng med oppdatert kunnskap omkring sexologi og parterapi 😀

Livet er en reise, der veien er målet! (quote ukjent?)

Klem fra oss <3

 

patched heartG

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *